Categories:

Des de l’Associació d’Informadors del Maresme condemnem la invasió de Rússia a Ucraïna i enviem la nostra solidaritat a la població ucraïnesa. L’atac del president Putin al país veí és una violació dels drets democràtics fonamentals que es van guanyar en molts països de l’Europa de l’est després de la caiguda del mur de Berlín i de la revolució d’aquesta regió el passat 1989. 

La guerra a Ucraïna, com passa amb totes les guerres, tindrà greus conseqüències a la vida de la població civil. Manifestem tota la nostra solidaritat amb les víctimes dels atacs, i amb la població civil que ara mateix tem per les seves vides. Creiem que tots els actors implicats en el conflicte han de posar fre als atacs, i iniciar de manera immediata un procés de diàleg que garanteixi el ple compliment del dret internacional humanitari.

Estem en contra de qualsevol expressió de violència i ens refermem en la defensa dels valors del diàleg en democràcia com a única via per a trobar solucions als conflictes polítics, territorials i socials.

Tags:

Comments are closed

Comentarios recientes

No hay comentarios que mostrar.